HÍREK I.C.W. (Nemzetközi tanácsadói világ)

Nem új minősítés, de a városok első betűje, ahol BridgEast (itt is B ...) a fejlesztési stratégiáját új irodák megnyitásával tervezte: Budapest (főhivatal) - Bologna - Belgrád.

Tény, hogy két új létesítmény került hozzáadásra, hogy kövesse az ügyfeleket a magyar fővárosba.

Bologna az olasz vállalatok és a belgrádi nagy portfólió számára (ahogy azt néhány hónappal ezelőtt bejelentették), hogy lefedje az egész balkáni területet.

Nyilvánvalóan a többi országban való jelenlét változatlan marad a partnerek hálózatának köszönhetően: Varsó, Kijev, Szófia, Balti országok, Kaukázus stb.

"Hosszú ideig", ahogyan azt az alapító, Maurizio Aronica elmondta nekünk, úgy éreztük, szükség van egy iroda megnyitásához Olaszországban. Mi olaszok a mentalitásunkért, szeretjük a lehetőséget, hogy közvetlenül találkozzunk és beszéljünk. Mindannyian találkozót fogunk kapni.

Bologna az egyik legfontosabb olasz ipari város, a régióban már sok ügyfelünk van, a város nagyon jól kapcsolódik a légi, a vonat, a busz és az autó.

Mintegy Belgrádról, akkor, ahogy korábban már vártak a nyár előtt, megnyitása az egész balkáni térség nyomon követését célozza. Nagyon hiszünk benne. Az iroda a legfontosabb sétálóutcában található: Kneza Mihaila. A BridgEast ugyanabban az épületben lesz, mint a nemzetközi vállalatok, például a Banca Intesa, az Emirates, a Qatar Airlines, az Aeroflot. Reméljük, hogy ez jó alkalom lehet arra, hogy repülni tudjuk őket ... »

És most várjuk a következő megnyitást ...